ProductHunt gyöngyszemek #week19 (2019)

19. heti válogatásom a ProductHunt platformról. Minden héten megosztom veletek az aktuális kedvenc termékeim listát.

Ha szeretnétek visszamenőleg megnézni a korábban talált termékeket, ide kattintva megtehetitek. Ezen az oldalon fog szerepelni mindig a legfrissebb heti lista, rögtön az oldal tetején. Könyvjelzőnek menteni ér. 😉

Fastcharts.io

weboldal: https://fastcharts.io/

Csodaszép grafikonok, egyszerűen és ráadásul ingyen! Ezek után nem lesz probléma összeállítani egy utolsó pillanatos prezentációt!

fastcharts.io

 

Zenflowchart

weboldal: https://www.zenflowchart.com/

Talán pont azért, mert nincsen sajnos semmi stílus érzékem ragadnak meg azonnal a fancy design készítő alkalmazások. a zenflowchart segítségével gyönyörű folyamatábrákat tudsz létrehozni pillanatok alatt.

 

Facebook Event Calendar

weboldal: https://eventcal.flown.io/

Már megint lemaradtál egy Facebook eseményről, amire annyira el szerettél volna menni, de sajnos nem volt benne a naptáradban? A Facebook Event Calendarral előre ki tudod szűrni, hogy melyik Facebook események legyenek a naptáradban még exportálás előtt, majd a Facebookon keresztül a kiválasztott eseményeket a naptáradba tudod varázsolni.

 

HueSnap 2.0

weboldal: https://huesnap.com

 iOS & Android app

Mindig is nehézséges okozott, hogy összeillő színeket válasszak, amikor én próbáltam összerakni kreatívokat. HueSnap segít abban, hogy ez ne okozzon probélmát. Az app-en keresztül színpalettákat tudsz létrehozni vagy akár mások színpalettáiból is inspirálódhatsz.

május 13th, 2019 Kecskés D. Ágnes
About Agnes
Küldheted
Ugyfeleim
Kategóriák
Facebook
Instagram