fbpx
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Hogyan ne keljünk fel bal lábbal?

Az igazat megvallva a reggeli felkelés mindig is a napom mumusa volt. A középiskola befejezése után áldottam az eget, hogy soha többet nem kell felkelnem túl korán. Sajnos nagyon hamar rá kellett döbbennem, hogy annak ellenére, hogy “én osztom be az időmet”, ha haladni szeretnék a munkámmal, akkor igenis értelmes időben kikelni az ágyból. Igen, 8 óra előtt. Ha már meg kell bírkóznom ezzel a kihívással, akkor a legjobb lenne, ha sikerülne megszeretnem. Éppen ezért, apró változásokat kezdtem el alkalmazni.

Reggeli

A nap legfontosabb étkezése! Nagyon hiszek abban, hogy gondosan összeválogatott reggeli, feldobhatja az egész napot. Kétfajta reggelit szoktam elkészíteni, a hangulatomtól függően. Az egyik fahéjas, almás mézes zabkása, a másik pedig fehérjeturmix.

Sport

Azokon a reggeleken, amikor sikerül 7 előtt kikelnem a pihe puha ágyból, nagyon szeretek futni menni a a szabadba. Úgy érzem, hogy azaz egy óra csak az enyém. No meg az aktuális podcastomé. De hogy egészen őszinte legyek, amikor megszólal az ébresztőm, nem mindig a “badass, I can do it” feeling az első gondolatom, hanem a “ne szólj hozzám, hagyj aludni”. Pontosan ezért elkezdtem alkalmazni a robot technikát. Mi is az a robot mode? Azt jelenti, hogy amikor felkelsz nem gondolsz semmire csak követed a rutinodat. Mire feleszmélek, már kint vágtatok a széllel.

Zene

A legújabb mániám, hogy amint felébredek beteszem az aktuális kedvenc Spotify listámat, hogy kellemes dallamokkal és jó hangulatban indítsam a napot.

Marketing tippek, üzleti tanácsok, inspiráló gondolatok.

SE TÖBB, SE KEVESEBB.

Hoi An Vietnám digitális nomád

Vietnámi kalandok Hoi An városában

Hoi An, a digitális nomád kalandozásunk harmadik állomása , Koh Lanta és Phuket után. Utolsó pillanatban döntöttünk úgy, hogy Bali helyett Vietnámot szeretnénk először felfedezni. Hoi