fbpx

Szerelemprojektek

Hello ProduktiviTÁRS! Itt osztom meg, hogy éppen miken dolgozom, hogyan haladok, mik a legfrissebb fejlemények. Ezzel is motiválva magamat, hogy tartsam a határidőket. Szóval, köszönöm, hogy itt vagy!

Budapest Hikers

Talán ez az a projekt, ami a legközelebb áll a szívemhez. Budapest Hikers volt az első, amit 0-ról építettem fel. Hobbiként indult, ma már több ezer taggal rendelkezik. Havonta szerveződő fizetős túrákon 50-100 ember is résztvesz.

Számlázz.hu WordPress plugin

A webshopomon keresztül automatiálni szerettem volna a számlázást a Számlázz.hu rendszerével, amikor kiderült, hogy nincsen hivatalos WordPress plugin. Ezért úgy döntöttem, hogy megbízok egy fejlesztőt, majd a pillanatok alatt élesíthető plugint elkezdem online termékként árulni. 

Pssszz: GIRLDOESBUSINESS kupon kóddal 10% kedvezménnyel veheted meg. 

Online kurzus

Imádok tanítani. Az egyik fő ok, amiért elkezdtem blogolni, hogy át tudjam adni a sok felgyülemlett tudást. Az online videó kurzusok gyártása ezért magától értetődő lépés volt. Az első kurzusom a “Hogyan írj hatékony online marketing stratégiát már elérhető a webuni.hu oldalán. 

és amik folyamatban vannak...

Könyvek

Két könyvön dolgozom egyszerre. Az egyik kirándulós könyv külföldieknek, telis-tele interaktív játékokkkal. Légyegében egy gemifikált túrázós app papíron. A másik pedig a minimalizmusról szól. Hogy nekem mit jelent és az életem mely területein használom, illetve hogyan változtatta meg az életemet. 

Határidők:

  • Budapest Hikers könyv: 2020 augusztus 31
  • Minimalizmuskönyv: 2019 december 31

Online kurzusok

Azon dolgozom, hogy az évek alatt felgyülemlett rengeteg tudást valamilyen formában átadjam. Havonta szeretnék legalább egy oktatóanyagot publikálni.

Határidők:

  • Hogyan építs közösséget online: 2019 szeptember
  • Hogyan építd fel az első projekteted: 2019 október
  • Marketing stratégia helyi vállalkozásoknak: 2019 november
  • Hogyan lehetsz te is Digitális Nomád: 2019 december

Szóljak, ha elérhető?

Iratkozz fel a hirlevélre, ha szeretnél értesítést kapni 🙂